Καλή ληστεία άρχοντες

Συνεχίστηκε και φέτος το χριστουγεννιάτικο έθιμο της ληστείας παιδιών που λένε τα κάλαντα. Στην Αθήνα, συμμορία με Καλάσνικοφ αφαίρεσε από δυο 10χρονους 150 ευρώ και 20 κινητά που είχαν κλέψει νωρίτερα οι δυο 10χρονοι από έναν 8χρονο που τα είχε κλέψει από πολυκατάστημα.

Στην Πάτρα, δυο κακοποιοί επιτέθηκαν με μαχαίρια σε τρεις εξάχρονους αλλά οι λιλιπούτειοι καλαντιστές τους απέκρουσαν με τα φάλτσα τους.

Στην Θεσσαλονίκη, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη δυο 12χρονων που επιτέθηκαν σε τρεις 65άρηδες που έλεγαν τα κάλαντα και τους αφαίρεσαν 220 ευρώ και τρία κουτιά Βιάγκρα.

Σε πολλά αρχοντικά, οι άρχοντες περίμεναν τα παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα πίσω από την πόρτα και τους άρπαζαν τα χρήματα για να πληρώσουν τα κοινόχρηστα, ενώ αγνοούνται και 10 παιδάκια που μάλλον θα πουληθούν για όργανα.

Εν τω μεταξύ, εντύπωση προκαλεί πως σοκάρει η ληστεία παιδιών που λένε τα κάλαντα αλλά θεωρείται απόλυτα φυσιολογική η χρόνια ληστεία των γονιών των παιδιών από την Μαφία που κυβερνάει τη χώρα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.