Πάει ο παλιός ο χρόνος

Τελευταία ημέρα του χρόνου, και μάλλον κάτι πρέπει να γράψω. Το 2012 ήταν μια όμορφη χρονιά. Εντάξει, όχι για όλους. Αλλά και ποια χρονιά ήταν καλή για όλους;

Εδώ και καιρό, έχω την εντύπωση πως –σε ό,τι αφορά την χώρα μας- όλα έχουν γραφτεί και έχουν ειπωθεί. Αυτό που μένει τώρα είναι οι πράξεις.

Σε γενικές γραμμές, θα έλεγα πως λάβαμε αυτό που ζητήσαμε και –κυρίως- αυτό που αξίζαμε.

Σε προσωπικό επίπεδο, το 2012 έκανα πολλά μπάνια και έφαγα πολλά παγωτά. Οπότε, αυτό που περιμένω από την νέα χρονιά είναι ακόμα περισσότερα μπάνια και ακόμα περισσότερα παγωτά.

Αντί για αναμνήσεις και αναλύσεις, εύχομαι καλή χρονιά στους καλούς ανθρώπους.

(Μια παράδοση από την αρχή του μπλογκ σπάει, αφού Καζαμία για το 2013 δεν έγραψα. Προτίμησα να βγω έξω και να δω ανθρώπους. Οι καλοί φίλοι που μου έγραψαν με προσμονή για τον Καζαμία, ας κάνουν υπομονή μέχρι το 2014.)

(Η φωτογραφία το περασμένο καλοκαίρι στην ξακουστή ταβέρνα «Αξιώτισσα» στη Νάξο. Το γατάκι κάθεται στα πόδια μου και τρώει από το πιάτο μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.