Έξω από τη λίστα της Έλλης

Στην εκπομπή της Έλλης Στάη «Με τα μάτια που εντοπίζουν πλούσιους άνδρες», εμφανίστηκε χτες ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Ο κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι υπήρχαν συγγενείς του στη λίστα Λαγκάρντ και πως, αν το γνώριζε, θα τους έδινε στεγνά γιατί είναι και ρουφιάνος.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τόνισε πως δεν έκανε ποτέ καμία συζήτηση με τις ξαδέλφες του για τους λογαριασμούς τους σε ξένες τράπεζες γιατί, όταν τις συναντούσε, συζητούσαν μόνο για ποίηση και νανοτεχνολογία.

Σύμφωνα με τον κ. Παπακωνσταντίνου, οι ξαδέλφες του δεν τον είχαν ενημερώσει πως είναι ζάπλουτες επειδή φοβόντουσαν πως θα τους ζητήσει δανεικά.

«Κάθε φορά που πήγαινα στα σπίτια τους με υποδέχονταν με σκισμένες ρόμπες και έτρωγαν μπομπότα» είπε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, «πού να φανταστώ πως είχαν καταθέσεις στην Ελβετία, κυρία Στάη μου;».

Ο κ. Παπακωνσταντίνου διευκρίνισε πως δεν είναι δουλειά του υπουργού Οικονομικών να ανοίγει και να βλέπει αρχεία, ειδικά όταν υπάρχει ο κίνδυνος μέσα σε αυτά να υπάρχει και το όνομα του Μπόμπολα.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών δήλωσε ακόμα πως έχασε το cd επειδή είναι πολύ ακατάστατος, και εδώ και είκοσι χρόνια ψάχνει να βρει πού έχει βάλει τα cd της Νάνας Μούσχουρη που είναι η αγαπημένη του.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είπε πως δεν έδωσε όλα τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ στον ΣΔΟΕ, αφού δεν είχε εμπιστοσύνη στο ΣΔΟΕ γιατί δεν αποτελείται από φερέγγυα και αξιόπιστα πρόσωπα όπως αυτός.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ότι δεν γνωρίζει ποιος αλλοίωσε τη λίστα αλλά έχει κάποιες υποψίες και επιφυλάχτηκε να τις πει μόνο αν δει πως χαλάει η συμφωνία που έχει γίνει με τον Βενιζέλο να την βγάλουν και οι δυο καθαρή και πάνε να τον μπουζουριάσουν στον Κορυδαλλό.

Κλείνοντας, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να πληρώσει μόνο αυτός για τα 30 χρόνια της μεταπολίτευσης και πρότεινε να πάνε όλοι οι επιζώντες πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ φυλακή, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τόνισε στην Έλλη Στάη πως δεν φοβάται να πάει φυλακή, αρκεί να είναι κι αυτή μαζί του στο κελί, ώστε να χάνεται στα υπέροχα μάτια της και να ξεχνιέται.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.