Η Βίλλα θα γίνει σχολείο του Καμίνη

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε πως η Βίλλα Αμαλίας θα ξαναγίνει σχολείο, αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως «η Βίλλα θα γίνει ο τάφος του Καμίνη». Ο κ. Καμίνης είπε πως θα ήταν υπερβολικό να γίνει το μαυσωλείο του στη Βίλλα Αμαλίας και θα προτιμήσει ένα πιο λιτό τάφο.

Σύμφωνα με τον κ. Καμίνη, υπάρχει η σκέψη να γίνει η Βίλλα Αμαλίας νηπιαγωγείο και να ονομαστεί Βίλλα Πιπίλα.

Ο κ. Καμίνης δήλωσε πως δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να γίνει η Βίλλα Αμαλίας γυμνάσιο, και οι μαθητές να διδάσκονται το Αλφαβητάρι του Αναρχισμού και τον Τσελεμεντέ του Αναρχικού.

Όπως δήλωσε ο κ. Καμίνης, τον ανησυχεί το κακό φενγκ σούι της Βίλλας Αμαλίας και φοβάται πως η κακή ενέργεια των αντιεξουσιαστών που μαγάρισαν τη Βίλλα για 22 χρόνια θα επηρεάσει τους μαθητές, με αποτέλεσμα να το ρίξουν στις καταλήψεις.

Για να αποφευχθεί η πιθανότητα να γίνει το σχολείο της Βίλλας Αμαλίας φυτώριο λιλιπούτειων αντιεξουσιαστών, ο Γιώργος Καμίνης τόνισε πως, τελικά, θα είναι καλύτερα η Βίλλα Αμαλίας να κατεδαφιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αναρχικό ρεπορτάζ, οι αντιεξουσιαστές ετοιμάζουν κατάληψη στο σπίτι του Καμίνη. Η κατάληψη θα ονομαστεί Βίλλα Καμίνη.

(Στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερα από 500 εγκαταλελειμμένα νεοκλασικά κτίρια. Οι άστεγοι είναι πια χιλιάδες. Ο κ. Καμίνης υποστηρίζει πως είναι χίλιοι. Θα τους έχει μετρήσει προσωπικά. Όλο στον δρόμο τον πετυχαίνεις. Ατρόμητος.)

(Την φωτογραφία την τράβηξα στο Θησείο την παραμονή των Χριστουγέννων. Στην αλλαγή του χρόνου, λίγα μέτρα πιο πέρα, ο Γιώργος Καμίνης -πιο γελοίος από ποτέ- μας ενημέρωσε πως μπήκε ο νέος χρόνος. Η περιοχή ήταν κατακλυσμένη από αστυνομικές δυνάμεις.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.