Κάτω τα χέρια από το Mall

Είμαι βαθύτατα αηδιασμένος από το βομβιστικό χτύπημα στο Mall. Αυτό που με εξοργίζει περισσότερο είναι ότι το χτύπημα έγινε ημέρα Κυριακή, μια ημέρα που είναι αφιερωμένη στον Θεό και στον Ολυμπιακό. Τις άλλες μέρες το καταλαβαίνω αλλά δεν μπορείς να βάζεις βόμβες την Κυριακή.Στέλνω μήνυμα στα θρασύδειλα γουρούνια που έβαλαν την βόμβα πως, ακόμα κι αν γκρεμίσουν το Mall, εμείς θα το ξαναχτίσουμε με τα χέρια μας.

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να καταλάβουν πως σήμερα έγινε στόχος βομβιστικής επίθεσης το αυθαίρετο του Λάτση αλλά αύριο μπορεί να γίνει στόχος το δικό τους αυθαίρετο.

(Το Mall, το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης, βρίσκεται ακόμα στην θέση του αλλά η δίκη για το Mall -που αναβάλλεται διαρκώς- δεν έχει αναφερθεί ποτέ στα καθεστωτικά ΜΜΕ. Μάλλον οι δράστες της βομβιστικής επίθεσης ήθελαν να χτυπήσουν την ανομία. Και η κυβέρνηση Σαμαρά χτυπάει την ανομία. Βρήκε συμπαραστάτες.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.