Καουτσούκ

Όπλα που εκτοξεύουν σφαίρες από καουτσούκ προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία. Το όπλο έκανε την παρθενική του εμφάνιση στα χέρια άνδρα της ΕΚΑΜ έξω από τα γραφεία της ΔΗΜΑΡ, οπότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως έχει την έγκριση του Φώτη Κουβέλη.



Τα όπλα που εκτοξεύουν τις σφαίρες από καουτσούκ είναι γαλλικής κατασκευής και χαρακτηρίζονται από την γαλλική φινέτσα και ευγένεια, ενώ κάνουν πολύ χαριτωμένα ζιγκ-ζαγκ.

Μπορούν να εκτοξεύσουν πέντε σφαίρες σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα και χτυπάνε ανθρώπινους στόχους με ταχύτητα 112 μέτρων το δευτερόλεπτο, προκαλώντας έντονο πόνο που ικανοποιεί τους μαζοχιστές που διαδηλώνουν.

Σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, αν ο Κορκονέας είχε πυροβολήσει τον Γρηγορόπουλο με σφαίρες από καουτσούκ, δεν θα τον είχε σκοτώσει και το πολύ-πολύ να του είχε βγάλει κάνα μάτι, οπότε δεν θα είχε καεί η Αθήνα.

Οι σφαίρες από καουτσούκ είχαν χρησιμοποιηθεί στην Κερατέα και στη Χαλκιδική αλλά φυσούσε δυνατός αέρας που τους άλλαζε πορεία, με αποτέλεσμα να μην πετυχαίνουν τους διαδηλωτές και να την πληρώσουν οι αγελάδες και οι μπεκάτσες.

Η Ελληνική Αστυνομία ήθελε να χρησιμοποιήσει τα όπλα που εκτοξεύουν σφαίρες από καουτσούκ εναντίον των αντιεξουσιαστών που έκαναν κατάληψη στη Βίλλα Αμαλίας, για να τους προκαλέσει και να τους αναγκάσει να χρησιμοποιήσουν τα μπαζούκας και τα Καλάσνικοφ που κρύβουν ανάμεσα στα άδεια μπουκάλια μπύρας, ώστε η Αστυνομία να χρησιμοποιήσει εναντίον τους τους πυραύλους S-300.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.