Κατάρα στην εργασία

Ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, εξέφρασε έντονα την αντίδρασή του στην πρόταση του υπουργείου Ανάπτυξης να παραμένουν ανοικτά τα καταστήματα και τις Κυριακές, τονίζοντας ότι «η εργασία της Κυριακής είναι καταραμένη».



Ο κ. Αμβρόσιος υποστηρίζει πως η εργασία την Κυριακή είναι καταραμένη, και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως οι μόνοι που εργάζονται πάντα τις Κυριακές είναι οι παπάδες που είναι καταραμένοι και θα καούν στην Κόλαση.

Σύμφωνα με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, η ανεργία είναι ευλογημένη και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το γεγονός ότι εκατομμύρια Έλληνες είναι πια άνεργοι και μπορούν να δοξάζουν τον Θεό εφτά ημέρες την εβδομάδα.

Ο κ. Αμβρόσιος ξεκαθάρισε πως ο χρόνος της Κυριακής δεν είναι δικός μας αφού ανήκει στον Θεό, σε αντίθεση με τον χρόνο των άλλων έξι ημερών που ανήκει στις αγορές.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.