Κράτος πρόνοιας

Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου υποστηρίζει πως τα φέρνει δύσκολα πέρα. Στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, απαντώντας στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε πει πως δεν έχει καταθέσεις στην Ελβετία αλλά ούτε σε ελληνικές τράπεζες, στις οποίες έχει μόνο δάνεια.Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγο καιρό, ο κ. Παπακωνσταντίνου υποστήριξε πως δεν έχει χρήματα, πως μένει στο νοίκι και πως είναι χωρίς δουλειά.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είναι ένας ακόμα ευπατρίδης που εισήλθε πετυχημένος και πλούσιος στην πολιτική –για να σώσει τη χώρα- και αποχώρησε κατεστραμμένος και φτωχός.

Βέβαια, ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την κακή οικονομική του κατάσταση• στη φυλακή δεν θα χρειάζεται να πληρώνει για νοίκι και φαγητό, ούτε θα έχει πολλά έξοδα.

Στην Ελλάδα υπάρχει κράτος πρόνοιας.

Τόσα καλά έκανε ο Παπακωνσταντίνου για την Ελλάδα και τους Έλληνες, οπότε ήρθε ο καιρός να του επιστρέψουμε κι εμείς κάτι.

(Θα ήθελα να ήξερα πόσο είναι το χρονικό διάστημα που έχει συμφωνηθεί να μείνει ο Παπακωνσταντίνου στη φυλακή, για να μην πάρει μαζί του τον Βενιζέλο και πέσει η κυβέρνηση. Ίσως, κάποτε μάθουμε όλη τη συμφωνία και τα ανταλλάγματα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.