Με τη νίκη

Μετά από σύσκεψη του πρωθυπουργού με τους επικεφαλής των παραγωγικών υπουργείων, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης δήλωσε πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει σημάνει συναγερμό και ξεκινάει πόλεμο κατά της ανεργίας, με έδρα το γραφείο του. Η ανεργία το ξέρει;Χτες, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως «τη δημοκρατία δεν μπορείς να την πυροβολήσεις».

Ατυχώς για τον Αντώνη Σαμαρά, το ίδιο συμβαίνει και με την ανεργία: Την ανεργία δεν μπορείς να την πυροβολήσεις.

Η ανεργία, όμως, μπορεί να σε πυροβολήσει.

Με 27% ανεργία και 56% ανεργία στους νέους, θα ήταν προτιμότερο ο Αντώνης Σαμαράς να μην κηρύξει πόλεμο στην ανεργία αλλά να ζητήσει βοήθεια από κάποιον με τον οποίο έχει αποκαλύψει πως έχει μυστικές συνομιλίες: τον Θεό.

Και αντί για πόλεμο, να κάνει ευχέλαιο.

(Νέες θέσεις εργασίας δεν πρόκειται να υπάρξουν. Η ανεργία θα αυξάνεται διαρκώς:

«Οι εξαθλιωμένοι πληθαίνουν διαρκώς αλλά κανείς δεν παίρνει το θάρρος να πει πως δουλειές δεν πρόκειται να υπάρξουν.

Πολιτικοί υπόσχονται αόριστα νέες θέσεις εργασίας -ενώ ξέρουν πως δεν πρόκειται να υπάρξουν- και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να «κρύψουν» τους άνεργους. Στατιστικά τρικ και νέοι όροι που παρουσιάζουν τους άνεργους ως εργαζόμενους.»)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.