Πότε θα κάνει ξαστεριά

Μεγάλη αύξηση παρουσίασαν τα αιτήματα πολιτών για άδεια οπλοφορίας για την ατομική τους ασφάλεια μέσα στο 2012, ενώ πολλοί περισσότεροι Έλληνες αγόρασαν Καλάσνικοφ, Ούζι και μπαζούκας χωρίς να μπουν στον κόπο να κάνουν αίτηση για άδεια οπλοφορίας.Παράλληλα, έχουν αυξηθεί και τα κυνηγετικά όπλα –με ή χωρίς άδεια κατοχής-, αφού χιλιάδες Έλληνες κυνηγούν μπεκάτσες, ελάφια, αγριογούρουνα και τις κότες του γείτονά τους, για να εξασφαλίσουν την τροφή τους.

Οι Έλληνες πολίτες είναι οπλισμένοι σαν αστακοί και αυτό που μένει τώρα είναι να δώσει κάποιος το σύνθημα για να αρχίσει ο εμφύλιος πόλεμος, ώστε να μείνουν ζωντανοί οι μισοί και να ξεκινήσει η ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Δένδια, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού η ελληνική κοινωνία δεν απειλείται από τα εκατομμύρια όπλα που βρίσκονται στα ελληνικά σπίτια αλλά από τα άδεια μπουκάλια μπύρας, τις σφεντόνες και τις στρακαστρούκες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.