Υγεία να έχουμε

Εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις έχει προκαλέσει στην υγεία των Ελλήνων η οικονομική κρίση, σύμφωνα με τα στοιχεία της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Όπως αναφέρουν οι ειδικοί, η υγεία των Ελλήνων κινδυνεύει επειδή έκοψαν τα μπουζούκια, τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.


Όπως δείχνουν τα στοιχεία, η οικονομική κρίση θα έχει ως επίπτωση τη μείωση του μέσου όρου ζωής των Ελλήνων αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αφού αφενός η ζωή δεν είναι για χόρταση, και αφετέρου θα ζήσει 100 χιλιάδες χρόνια ο Μητσοτάκης και θα ανέβει ο μέσος όρος.

Επειδή η οικονομική κρίση δεν είναι κρίση –αφού θα κρατήσει για πάντα-, θα έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνεται διαρκώς ο μέσος όρος ζωής των Ελλήνων αλλά και των Ελληνίδων που ζουν μερικά χρόνια περισσότερο από τους άνδρες τους, άρρωστες, γριές και μόνες, ενώ κινδυνεύουν διαρκώς από διάφορους κακοποιούς που θέλουν να τις ξεκάνουν για να τους αρπάξουν τη σύνταξη και τα χρυσά δόντια.

Η μείωση του μέσου όρου ζωής των Ελλήνων θα έχει εξαιρετικά θετικές επιπτώσεις στην οικονομία, αφού, αν τα κακαρώσουν οι μισοί, η χώρα θα βγει πιο γρήγορα από το Μνημόνιο.

Παράλληλα, η μείωση του μέσου όρου ζωής, θα έχει θετικές επιπτώσεις και στην οικονομική κατάσταση του κάθε πολίτη, αφού, αν τα τινάζουμε γύρω στα 35, δεν θα χρειάζεται να πληρώνουμε φόρους, ενώ θα πάμε και μια ώρα αρχύτερα στον παράδεισο που είναι όλα τζάμπα.

Οι ασθένειες θερίζουν τους Έλληνες -επειδή δεν έχουν χρήματα να πάνε στο νοσοκομείο- αλλά το θετικό στοιχείο είναι πως έχουν εξαφανιστεί οι μουνόψειρες επειδή όλες οι Ελληνίδες πια το ξυρίζουν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.