Ξύλο με την Ιστορία

Επεισόδια σημειώθηκαν χτες ανάμεσα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους. Στο ΠΑΣΟΚ έχουν αντιληφθεί πως δεν τους δίνει κανείς σημασία και προσπαθούν να βρουν τρόπους να τραβήξουν την προσοχή των πολιτών, ενώ ξέρουν πως θα φάνε πολύ ξύλο, οπότε πλακώνονται από μόνοι τους για να συνηθίζουν σιγά σιγά.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ ζήτησαν να αποφασιστεί επιτέλους αν θα πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ ή στη Νέα Δημοκρατία.

Ο καφετζής των γραφείων του ΠΑΣΟΚ τους είπε πως δεν θα πάνε πουθενά πριν του πληρώσουν τα 158 χιλιάδες ευρώ που του χρωστάνε σε καφέδες.

Οι καθαρίστριες των γραφείων –που είναι απλήρωτες 3 χρόνια- θορυβήθηκαν από το ενδεχόμενο να διαλυθεί το ΠΑΣΟΚ πριν πάρουν τους μισθούς τους, και επιτέθηκαν με τις σφουγγαρίστρες και τα σκουπόξυλα σε ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, που, τελικά, δεν ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αλλά ένας επιπλοποιός που είχε πάει στα γραφεία για να ζητήσει 7 χιλιάδες ευρώ για τους καναπέδες και τις καρέκλες που του χρωστάνε.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ επηρεάστηκαν από τη βία των υπαλλήλων και άρχισαν να πετάνε τασάκια και καρέκλες ο ένας στον άλλον, ενώ ο υπεύθυνος για τα σουβλάκια στη νομαρχιακή του Πειραιά πέταξε το ιστορικό Συμβόλαιο με το λαό του Ανδρέα Παπανδρέου στον ταμία του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος έσκυψε και το Συμβόλαιο έπεσε πάνω στο Ραντεβού με την Ιστορία που έπεσε πάνω στο Χρονοντούλαπο της Ιστορίας, με αποτέλεσμα να ανοίξει το Χρονοντούλαπο και να βγει από μέσα η Δεξιά που άρχισε να ουρλιάζει πως κακώς την είχαν κλείσει μέσα στο ντουλάπι, αφού δεν ήταν τόσο δεξιά όσο το ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια έπεσε πολύ ξύλο –ενώ από τα μικρόφωνα ακούγονταν τα Carmina Burana στην εκτέλεση της Ρίτας Σακελαρίου- και αυτό ενθουσίασε τον Κώστα Σκανδαλίδη και την Άντζελα Γκερέκου που αποφάσισαν πως αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψουν στο ΠΑΣΟΚ και να το στηρίξουν, αν και είναι γνωστό σε όλους πια πως το ΠΑΣΟΚ υπάρχει ακόμα, μόνο και μόνο για να μην πάει στη φυλακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Περιμένω με αγωνία το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και ελπίζω να το μεταδώσει η τηλεόραση, για να δούμε όλα αυτά τα σιχαμένα ανθρωποειδή να αλληλοεξοντώνονται με τσεκούρια και μπαλτάδες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.