Το ένα τ’ άλογο να είναι φιλέτο

Σοκ έχει προκαλέσει στους Ευρωπαίους καταναλωτές η αποκάλυψη πως εντοπίστηκε κρέας αλόγου –αντί για βοδινό- σε μπιφτέκια και προμαγειρεμένα κατεψυγμένα λαζάνια, ενώ υπάρχει η υποψία πως οι Ευρωπαίοι καταναλωτές έχουν καταναλώσει και κρέας γαϊδάρου.

Ευρωπαίος αξιωματούχος αποκάλυψε πως σύντομα οι ευρωπαϊκές χώρες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με την επάρκεια κρέατος, οπότε οι Ευρωπαίοι καταναλωτές θα πρέπει να συνηθίσουν να τρώνε και άλλα ζώα, όπως τα σκυλιά, οι γάτες και τα ποντίκια.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Independent», ευρωπαϊκά σούπερ μάρκετ πουλούσαν κρέας Ελλήνων αντί για χοιρινό.

Το κρέας του Έλληνα μοιάζει πολύ με το κρέας της κότας γιατί οι Έλληνες είναι κότες.

Όσοι είχαν την τύχη να γευτούν κρέας Έλληνα δήλωσαν πως είναι εξαιρετικά γευστικό και δεν παχαίνει.

Όπως αναφέρει ο «Independent», οι Ευρωπαίοι καταναλωτές δεν σοκαρίστηκαν όταν έμαθαν πως έφαγαν ανθρώπινο κρέας, αφού θεωρούν τους Έλληνες ζώα.

Παρ’ όλα αυτά, πολλοί καταναλωτές δήλωσαν πως αισθάνονται εξαπατημένοι και πως, αν ήξεραν πως αγοράζουν κρέας Ελλήνων, θα ζητούσαν μια καλύτερη τιμή γιατί οι Έλληνες είναι φτηνοί αυτοί την εποχή και δεν μπορεί να κοστίζουν όσο τα γουρούνια.

Οι ειδικοί προειδοποιούν τους καταναλωτές πως όποιος φάει κρέας Έλληνα θα χρεοκοπήσει αμέσως, ενώ θα αρχίσει να λέει συνέχεια μαλακίες και να κάνει τζάμπα μαγκιές.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.