Καλή Ανάσταση

Γεια σου Πιτσιρίκο, πριν δύο ώρες διάβασα για τους μετανάστες στην Ηλεία. Μαύρισε η ψυχή μου. Έφτιαξα αυτό το στεφάνι για να το βγάλω από μέσα μου. Στο ίδιο photoshop που χρησιμοποιεί και η αστυνομία.

Δεν είμαι χριστιανός. Βάλτο πάνω από αυτά που θα πεις αν θέλεις.

Για τους χριστιανούς που ψήφισαν Χρυσή Αυγή.

Καλή Δύναμη

(Αγαπητέ φίλε, κάθε υγιής άνθρωπος έχει τα ίδια συναισθήματα. Ας δραστηριοποιηθούμε όλοι για να τιμωρηθούν οι εγκληματίες που πυροβόλησαν τους ξένους εργάτες στη Νέα Μανωλάδα. Μποϋκοτάζ στα προϊόντα τους και να έχουμε τον νου μας να μην απελαθούν τα θύματα για να κουκουλωθεί η υπόθεση.)

(Ευχαριστώ όλους τους φίλους αναγνώστες που μου έγραψαν αυτές τις ημέρες για συμπαράσταση. Ευχαριστώ και τους δημοσιογράφους που μου ζήτησαν συνέντευξη. Δεν μιλάω σε καθεστωτικά ΜΜΕ. Τα τελευταία τρία χρόνια, δεν έχω δώσει καμία συνέντευξη σε ελληνικό ΜΜΕ -στα ξένα ΜΜΕ μιλάω- και η μόνη παρουσία μου ήταν στην Ελληνοφρένεια, όπου υπάρχει μια άλλη σχέση. Ό,τι άλλο είχα να γράψω για αυτό το θέμα -που είναι εντελώς γελοίο όταν υπάρχουν ιστορίες όπως αυτή στη Νέα Μανωλάδα και όταν υπάρχουν γύρω μας χιλιάδες άνθρωποι που υποφέρουν-, θα το διαβάσετε εδώ. Ευχαριστώ και πάλι.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.