Χτυποκάρδια στο θρανίο

Θόρυβος έχει προκληθεί μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Χωνί», σύμφωνα με το οποίο καθηγήτρια απολύθηκε από το Κολέγιο Αθηνών επειδή έπιασε τον γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει. Αναμένεται διάψευση από το πρωθυπουργικό γραφείο, ώστε να βεβαιωθούμε πως η είδηση είναι αληθινή.


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο γιος του Αντώνη Σαμαρά αντέγραφε από την Γιαδικιάρογλου που αντέγραφε από την Παπασταύρου.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό σε ποιο μάθημα αντέγραφε ο γιος του Αντώνη Σαμαρά, αν και υπάρχουν πληροφορίες πως αντέγραφε στην Παρασκευή Πίτσας.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς όχι μόνο δεν ζήτησε την απόλυση της καθηγήτριας αλλά, μόλις έμαθε πως ο γιος του αντέγραφε, ζήτησε από την διεύθυνση του Κολεγίου να τον κουρέψουν με την ψιλή, να του σκίσουν το παντελόνι και να τον περιφέρουν στους δρόμους του Ψυχικού για διαπόμπευση και παραδειγματισμό.

Εν τω μεταξύ, σάλο αναμένεται να προκαλέσει η είδηση πως η Ομάδα Αλήθειας αντέγραφε από τον Γκαίμπελς, αν και οι ίδιοι υποστηρίζουν πως διόρθωναν τα λάθη του Γκαίμπελς που ήταν σκράπας στην προπαγάνδα.

 

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.