Αντίο Ελλάδα

Η κατάσταση στην Ελλάδα δεν πήγαινε άλλο. Πολύ επικίνδυνη. Φασίστες, απειλές, παρακολουθήσεις, κόλαση. Όποιος μπορεί να φύγει, ας φύγει να σωθεί. Εγώ αυτοεξορίστηκα. Θα γράφω πια από το Λος Άντζελες. Βρήκα ένα σπιτάκι στο Glendale και θα μείνω εδώ, μέχρι να ετοιμαστεί το δικό μου σπίτι που είναι σε ακόμα καλύτερη περιοχή και έχει ιδιόκτητη πισίνα.

Από εδώ ψωνίζω πια. Τέρμα ο Σκλαβενίτης και ο Βασιλόπουλος. Τώρα VONS. Αγόρασα ελληνικά προϊόντα αλλά σκέφτομαι να το σταματήσω. Το σωστό είναι να αγοράζω αμερικανικά προϊόντα, για να βοηθήσω τους εργάτες της γενναίας χώρας που με φιλοξενεί.

Και ξαφνικά, βρίσκεσαι να επιστρέφεις το καροτσάκι σου σε ένα σούπερ μάρκετ στο Λος Άντζελες. Εντάξει, όλη η γη πατρίδα μας είναι. Καλή τύχη να έχετε. Κι εγώ.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.