Δέρνω, άρα υπάρχω

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την Εταιρεία Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας και το Ανδρολογικό Ινστιτούτο, το Μνημόνιο έχει συμβάλει στην αύξηση της ενδοοικογενειακής βίας, αν και μπορεί το Μνημόνιο να αποτελεί άλλοθι για να πλακώνεις τη γυναίκα σου στις μπουνιές.

Μπορεί να καταδικάζεται η βία αβέρτα, αλλά τρεις στις δέκα Ελληνίδες έχουν φάει τις φάπες τους από τον σύντροφό τους τουλάχιστον μια φορά στη ζωή τους.

Συνήθως, είναι οι άνεργοι άνδρες που δέρνουν τις γυναίκες τους, γιατί οι άλλοι έχουν δουλειά και δεν προλαβαίνουν.

Οπωσδήποτε, δεν μπορείς να γυρνάς πτώμα από την δουλειά στο σπίτι και να δέρνεις την γυναίκα σου, γιατί δεν θα μπορείς να αποδώσεις την επόμενη μέρα στη δουλειά σου και μπορεί να σε απολύσουν, να μείνεις άνεργος και να δέρνεις την γυναίκα σου.

Από την άλλη, αν γνωρίσετε έναν άνεργο άνδρα, μην τον ρωτήσετε αν δέρνει τη γυναίκα του, γιατί μπορεί να δείρει κι εσάς. Είναι πολύ βίαιοι αυτοί οι άνεργοι. Γι’ αυτό δεν βρίσκουν δουλειά. Αυτοί φταίνε.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα κρούσματα βίας με θύματα γυναίκες έχουν αυξηθεί κατά 47% τον τελευταίο χρόνο, γιατί καθυστερούν να κάνουν επενδύσεις οι Κινέζοι, και οι Έλληνες σύζυγοι είναι μέσα στα νεύρα.

Βέβαια, δεν ξέρουμε πόσοι άνδρες έχουν υποστεί βία από τις γυναίκες τους επειδή στην Ελλάδα είναι ακόμα ταμπού να παραδεχτεί ένας άνδρας πως τον κάνει τόπι στο ξύλο η γυναίκα του, αν και σε πολλούς αρέσει να τις τρώνε από γυναίκες, κι εγώ το ξέρω αυτό επειδή μου το έχουν πει κάτι πολύ όμορφες κυρίες που το επάγγελμά τους είναι να βασανίζουν άνδρες αλλά δεν θα επεκταθώ άλλο γιατί δεν είστε ακόμα έτοιμοι να μυηθείτε στο σαδομαζοχισμό και να τον απολαύσετε.

Το 83% των ανδρών που φέρθηκαν βίαια στη σύντροφό τους ήταν ή άνεργοι ή σε κακή οικονομική κατάσταση, ενώ μόνο το 17% ήταν εύρωστοι οικονομικά, οπότε αυτοί οι πλούσιοι που δέρνουν τις γυναίκες τους θα έχουν δίκιο, σε αντίθεση με τους πεινάλες που έχουν άδικο.

Βέβαια, μπορεί και οι πλούσιοι να δέρνουν τις γυναίκες τους αλλά αυτές να μην το λένε, αφού, όπως και να το κάνουμε, είναι αλλιώς να σε κάνει μαύρη στο ξύλο ένας άνεργος φτωχομπινές και αλλιώς ο Ωνάσης.

Η πιο συνηθισμένη μορφή βίας που εκδηλώνουν οι άνδρες απέναντι στη σύντροφό τους είναι η λεκτική βία αλλά, αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί, πρωταθλήτριες στη λεκτική βία είναι, συνήθως, οι γυναίκες που πρώτα σε κάνουν μπαρούτι και μετά αρχίζεις εσύ να βρίζεις σαν τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Ψυχή στο στόμα» -που κάποιοι την έβρισκαν υπερβολική όταν προβλήθηκε αλλά τώρα που την ζουν οι ίδιοι θα έχουν αλλάξει γνώμη- , και μετά αυτή βάζει τα κλάματα, κι εσύ, επειδή είσαι ευαίσθητος, την παίρνεις αγκαλιά και της λες «έλα βρε μωράκι μου, μην κλαις, μια κουβέντα είπα πάνω στα νεύρα μου», κι εκεί το έχεις χάσει το παιχνίδι για πάντα, ενώ, αν βάλεις εσύ τα κλάματα θα πει αυτή «κοιτάξτε έναν μαλάκα άνδρα που πήρα, κλαίει ο ξεφτιλισμένος σαν γυναικούλα» και θα το ακούσει όλη η γειτονιά και θα ντρέπεσαι εσύ μετά να κυκλοφορήσεις στο δρόμο γιατί δεν φτάνει που είσαι άνεργος και μπατίρης αλλά είσαι και τόσο μαλάκας που σε ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, ο Έλληνας άνδρας στα χρόνια του Μνημονίου δεν μπορεί να κουτουπώσει και, για μην θεωρηθεί εντελώς ανίκανος, έχει αντικαταστήσει το σεξ με το ξύλο.

Όπως αναφέρει ο διακεκριμένος ερευνητής Αναξίμανδρος Καυλιτζέκης, η οικονομική κρίση έχει ξυπνήσει πρωτόγονες αντιδράσεις, οπότε το επόμενο διάστημα θα βλέπετε στο δρόμο άνδρες με ρόπαλα να σέρνουν τις γυναίκες τους από τα μαλλιά, για να τις πάνε στην σπηλιά τους και να τους χτυπάνε το κεφάλι στον τοίχο, ενώ, αν πεινάσουν, μπορεί να τις κόψουν κομματάκια και να τις κάνουν στιφάδο.

Εν κατακλείδι, ο σύγχρονος Έλληνας άνδρας είναι ανίκανος, δεν μπορεί να τα βάλει ούτε με την εξουσία ούτε με το αφεντικό του –επειδή είναι εντελώς χέστης- οπότε ξεσπάει στη γυναικούλα του.

Δηλαδή, είναι χρυσαυγίτης.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.