Επικίνδυνο σχόλιο από σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά

Ο σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά, Φαήλος Κρανιδιώτης, έκανε χτες αυτό το σχόλιο στο Twitter, με αφορμή την απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, να μην επιτρέψει στην Χρυσή Αυγή να κάνει το επικοινωνιακό της σόου στην πλατεία Συντάγματος. Ο κ. Κρανιδιώτης που είναι συνεργάτης και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού -και όχι ένας απλός χρήστης του Twitter- δεν δικαιούται να κάνει μισαλλόδοξα, βάρβαρα και μισάνθρωπα σχόλια που μπορεί να δυναμιτίσουν τις σχέσεις της χώρας μας με μουσουλμανικές χώρες και να εξαγριώσουν τους μουσουλμάνους σε βάρος των Ελλήνων χριστιανών.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη εκ μέρους του συνεργάτη του για την αναφορά του περί κτηνοβασίας των μουσουλμάνων, ώστε να προληφθούν τα χειρότερα.

Ο κ. Κρανιδιώτης έχει χαρακτηρίσει τους χρυσαυγίτες “πατριώτες της διπλανής πόρτας”.

Κύριε Σαμαρά, τέτοια άτομα έχουν θέση στο περιθώριο. Όχι στην αγκαλιά σας, κύριε Σαμαρά.

(Την φωτογραφία του κ. Κρανιδιώτη -που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου- μου την έστειλε ένας Έλληνας μουσουλμάνος, αναγνώστης του μπλογκ, που αισθάνεται βαθύτατα προσβεβλημένος από το σχόλιο του συμβούλου του Αντώνη Σαμαρά. Αφού διαβεβαιώσω τον καλό φίλο πως η πλειοψηφία των Ελλήνων -χριστιανών ή μη- δεν συμμερίζεται απόψεις που εκφράζονται από λούμπεν άτομα, παρακαλώ τους χιλιάδες φίλους αναγνώστες στην Ελλάδα και το εξωτερικό να διαδώσουν αυτό το ποστ, ώστε η κυβέρνηση Σαμαρά να ζητήσει συγγνώμη και να μην κινδυνεύσουν αθώοι Έλληνες πολίτες. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.