Καλός πολίτης!

Η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου συνεχίζεται αλλά ο πρώην υπουργός αποχώρησε, σε ένδειξη διαμαρτυρίας μετά την απόρριψη από το δικαστήριο του αιτήματός του για άμεση κλήτευση του Κώστα Σημίτη -ως μάρτυρα υπεράσπισης- και των άλλων στελεχών του ΚΥΣΕΑ.Υποτίθεται πως η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου θα συγκλόνιζε το πανελλήνιο και θα τράνταζε συθέμελα το πολιτικό σκηνικό.

Τελικά, η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου αποδεικνύεται σούπα και, φυσικά, είναι στημένη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Για να μην μας απασχολεί άλλο μια δίκη στην οποία το ζητούμενο δεν είναι η αλήθεια –και να ξεμπερδέψουμε οριστικά με αυτή την παράσταση-, θα μπορούσαμε να δούμε την προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου με διαφορετικό μάτι.

Είναι γνωστό πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είχε υπηρετήσει την στρατιωτική του θητεία, αφού εξαγόρασε την 24μηνη θητεία και τους πέντε μήνες πρόσθετης υπηρεσίας, καταβάλλοντας 29 χιλιάδες δραχμές.

Οπότε, θα μπορούσαμε να πούμε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είναι προφυλακισμένος για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος αλλά υπηρετεί σήμερα –στα 74 του- την στρατιωτική του θητεία.

Άκη, υπομονή. Δεκαέξι μήνες έμειναν.

(Η ατυχία του Τσοχατζόπουλου ήταν πως, ενώ έχει στα χέρια του στοιχεία που θα μπορούσαν να διαλύσουν το ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε μόνο του.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.