Νύχια και τσιγάρα

Τα νέα από την Ελλάδα μου μαύρισαν την ψυχή αλλά είχαν μαυρίσει και τα νύχια μου επειδή πήγα εθελοντής πυροσβέστης στις πυρκαγιές που ξέσπασαν στο Λος Άντζελες. Χάλια έγιναν τα νύχια μου στη μάχη με τις πύρινες λαίλαπες, οπότε, ως γνήσιος αριστερός, πήγα σε ένα Nail Salon για να τα περιποιηθώ.

Μια που πήγα να περιποιηθώ τα νύχια των χεριών μου, έκανα και τα νύχια των ποδιών. Αισθάνομαι ως πρεσβευτής της Ελλάδας εδώ στο Λος Άντζελες και θέλω να είμαι άψογος, για να μη χαλάσει η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ήθελα να κάνω και αποτρίχωση μπικίνι αλλά πρέπει να πάω αλλού γιατί εκεί δεν έχω βγάλει ακόμα νύχια.

Αφού έκανα μανικιούρ και πεντικιούρ -και άφησα tip 4 χιλιάδες δολάρια στα κορίτσια-, βγήκα στον δρόμο και αντίκρισα αυτό το περίπτερο. Πρώτη φορά είδα περίπτερο με καμουφλάζ γιασεμί. Αυτό μάλλον συμβαίνει επειδή αυτό το περίπτερο πουλάει μόνο τσιγάρα. Οπότε, έχει το γιασεμί για να σπάει το ντουμάνι και η τσιγαρίλα. Σε αυτό το περίπτερο βρήκα τα τσιγάρα πιο φτηνά απ’ οπουδήποτε αλλού. Ενημερωτικά, τα τσιγάρα δεν έχουν την ίδια τιμή παντού. Καλά, και στην Ελλάδα δεν έχουν την ίδια τιμή παντού -εγώ αγόραζα αποκλειστικά από λαθρέμπορους- αλλά εδώ είναι νόμιμο αυτό. Είναι πολύ μπροστά αυτοί οι Αμερικάνοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.