Ο Σαμαράς στην Κίνα

Για επίσημη επίσκεψη στην Κίνα αναχώρησε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς και η χώρα θα μείνει ακυβέρνητη. Η επίσκεψη Σαμαρά στην Κίνα κρίνεται επιβεβλημένη, ώστε να αντιληφθούν όλοι οι Έλληνες πως ο μόνος δρόμος είναι η κινεζοποίηση σε εργασία, δικαιώματα και μισθούς.Σύμφωνα με το γραφείο Twitter του πρωθυπουργού, ο Αντώνης Σαμαράς επισκέπτεται την Κίνα για να προσελκύσει κινέζικα κεφάλαια για επενδύσεις αλλά η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης Σαμαράς θαυμάζει το κινέζικο μοντέλο που συνδυάζει τον καπιταλισμό με την φυλάκιση και τον βασανισμό όσων διαφωνούν με το καθεστώς, και θέλει να το εφαρμόσει και στην Ελλάδα.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων ανάμεσα σε Έλληνες και Κινέζους αξιωματούχους θα βρεθεί το λιμάνι του Πειραιά αλλά και όλος ο Πειραιάς που θα μετατραπεί σε Χονγκ Κονγκ.

Παράλληλα, θα συζητηθεί το θέμα της λογοκρισίας, ώστε η ελληνική κυβέρνηση να ακολουθήσει το παράδειγμα της Κίνας και να μπλοκάρει στο Διαδίκτυο χιλιάδες σελίδες που δεν αποθεώνουν το υπέροχο έργο της.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα θέσει και το θέμα του τουρισμού –ώστε να πλημμυρίσει η Ελλάδα από Κινέζους- αλλά υπάρχει ένα προβληματάκι με την ραγδαία άνοδο του ρατσισμού στην Ελλάδα και θα είναι κάπως δύσκολο να εξηγήσει στους Κινέζους πως μπορεί να έρθουν για διακοπές στην Ελλάδα και να φύγουν μαχαιρωμένοι ή να τους βρουν πεταμένους σε κάνα σκουπιδοτενεκέ.

Ένας ακόμα τομέας που σηκώνει ανάπτυξη είναι ο ναυτιλιακός, αφού οι Έλληνες εφοπλιστές κάνουν επενδύσεις στην Κίνα και ναυπηγούν εκεί τα πλοία τους αλλά αυτή η ανάπτυξη είναι μόνο για την Κίνα, εκτός αν ο Σαμαράς πείσει τους Κινέζους να ναυπηγούν τα δικά τους πλοία στην Ελλάδα, για να βγάλουν την υποχρέωση που μας έχουν.

Πάντως, τα κινέζικα πλοία είναι όλα ελαττωματικά –όπως εκείνα τα κινέζικα ατμοσίδερα που έκαναν επιθέσεις σε αθώες Ελληνίδες νοικοκυρές- και μπορεί να βουλιάξουν ξαφνικά μόνο και μόνο επειδή χάλασε η καφετιέρα στην καμπίνα του καπετάνιου.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να απαιτήσει από τους Κινέζους να χαρίσουν μερικά πάντα στην Ελλάδα, επειδή πιστεύει πως τα πάντα θα αποτελέσουν μια έξτρα τουριστική ατραξιόν για την χώρα μας και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας, αφού κάποιος θα πρέπει να τα σέρνει με ένα χαλκά από τη μύτη για να φωτογραφίζονται με τους τουρίστες.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαμαρά, η Ελλάδα θα πρέπει να πουλήσει σε πολύ χαμηλές τιμές στους Κινέζους ό,τι επιθυμούν, γιατί η Κίνα θα αποτελέσει αμυντική ασπίδα για την Ελλάδα, αφού, αν πουλήσουμε όλη την Ελλάδα στους Κινέζους και επιτεθούν οι Τούρκοι, οι Κινέζοι θα τους διαλύσουν για να προστατεύσουν τα εδάφη τους και τις επενδύσεις τους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.