Από το Χαλκί της Νάξου

Με το ταπεινό κότερο ενός αγνού Έλληνα εφοπλιστή που επιθυμεί διακαώς να χρηματοδοτήσει τον προεκλογικό μου αγώνα και με πιέζει να δημιουργήσω κόμμα που θα είναι εντελώς ανεξάρτητο αφού θα το χρηματοδοτήσει ο ίδιος και κάτι φίλοι του, έφυγα από την λεβεντογέννα Κρήτη και βρίσκομαι στην παλικαρομάνα Νάξο.

Στο πανέμορφο Χαλκί, αύριο και μεθαύριο, 20 και 21 Ιουνίου, θα εορταστεί πανηγυρικά η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με νησιώτικα, ροκ, jazz, σμυρνέικα, κρητικά και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Βέβαια, εγώ είμαι γνωστός κοιλιόδουλος, οπότε, αφού πάω στο Χαλκί για να ακούσω τις μουσικές, να τραγουδήσω και να χορέψω, θα επισκεφτώ την Αξιώτισσα στο Καστράκι, που είναι η καλύτερη ταβέρνα της Ελλάδας αλλά μην το πείτε πουθενά γιατί ήδη γίνεται προσκύνημα, οπότε, αν πλακώσουν κι άλλοι, εγώ δεν θα βρίσκω ούτε ντάκο.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.