Δεχόμαστε επίθεση!

Συνεχίζονται οι επιθέσεις εναντίον της χώρας μας από τον ξένο τύπο, αφού ο Economist δημοσιεύει άρθρο στο οποίο αναφέρεται πως το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” παρουσιάζει εικόνα διάλυσης, οι τουρίστες έχουν μειωθεί -από αεροδρόμιο έγινε αραιοδρόμιο- και οι ξένες αεροπορικές εταιρείες το εγκαταλείπουν, ενώ ο συντάκτης του άρθρου σημειώνει πως “οι ζητιάνοι (οι Έλληνες δηλαδή) δεν μπορούν να επιλέγουν”.

Είναι ολοφάνερο πως το success story της κυβέρνησης Σαμαρά έχει θορυβήσει τους πάντες και η πρωτοφανής ανάπτυξη που παρουσιάζει η χώρα μας -ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά- έχει ενοχλήσει όλους όσοι πίστευαν πως η Ελλάδα θα βούλιαζε στην ύφεση, την ανεργία, τις αυτοκτονίες, τα λουκέτα και την καταστροφή.

Δεν είναι ψέματα όλα αυτά που αναφέρονται στο άρθρο του Economist για την παρακμή που παρουσιάζει το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Αλήθεια είναι αλλά ο συντάκτης του άρθρου δεν αναφέρει πως η διάλυση του “Ελευθέριος Βενιζέλος” αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πως ένα σύγχρονο αεροδρόμιο σαν το “Ελευθέριος Βενιζέλος” τρομάζει τους τουρίστες και αφαιρεί το παραδοσιακό και γραφικό χρώμα της Ελλάδας.

Το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά είναι το “Ελευθέριος Βενιζέλος” να γίνει ερείπιο, ώστε να θυμίζει στους τουρίστες την αγνή και αθώα Ελλάδα της δεκαετίας του ’60, με το συρτάκι, την χούντα και τους συνταγματάρχες.

Πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά είναι να υπάρχουν πρόβατα δίπλα στον διάδρομο προσγείωσης, ώστε, όταν κατεβαίνουν οι τουρίστριες από το αεροπλάνο, να τις υποδέχονται βοσκοί που θα τις κυνηγάνε για να τους προσφέρουν μύγδαλα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.