Καρπούζι με τη βούλα!

Η περιπέτεια στη Νότιο Καρολίνα μ’ έχει πληγώσει βαθιά μες στην ψυχή, οπότε κι εγώ ήρθα στην Κρήτη, γιατί στην Αθήνα κανείς δεν μου έδινε σημασία, λες κι οι Αθηναίοι γεννήθηκαν ψυχροί. Αφού πούλησα όλα τα βάζα με την μαρμελάδα βερίκοκο που έφτιαξα, έχω στραφεί τώρα στα καρπούζια.

Με πολύ συστηματικό τρόπο έχω καταγράψει όλα τα μποστάνια με καρπούζια στη γύρω περιοχή. Τα βλέπω να μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα και, μόλις έρθει ή ώρα, θα πάω να τα απαλλοτριώσω. Βέβαια, δεν χωράνε πολλά καρπούζια σε μια μασχάλη -στη δική μου ούτε ένα δεν χωράει, το προσπάθησα-, οπότε βρήκα ένα παλιό Datsun και ένα βράδυ θα τα φορτώσω και θα πάω σε μια παραλία να τα πουλήσω. Θα βάλω μια κρητική φορεσιά και ένα κρητικό μαχαίρι στο ζωνάρι, για να εντυπωσιάσω τους τουρίστες, θα φωνάζω στην παραλία “Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω” και θα μαζέψω πολλά χρήματα για να αγοράσω όπλα για την επανάσταση. Ελπίζω να μην είναι μάπα τα καρπούζια, μη μου βγουν Σαμαράς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.