Έλληνας ο πατέρας του βασιλικού μωρού!

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Independent Guardian» που υποστηρίζει πως ο πατέρας του βασιλικού μωρού είναι Έλληνας. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι βασιλικές ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έδειξαν πως έχει ελληνικό DNA και στις φλέβες του ρέει ελληνικό αίμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Κέιτ Μίντλετον έμεινε έγκυος τον περασμένο Οκτώβριο, όταν το ζευγάρι βρισκόταν για διακοπές με γιοτ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πατέρας του παιδιού πρέπει να είναι ο μούτσος του γιοτ, ένας νταβραντισμένος και δασύτριχος νεαρός Έλληνας, ο οποίος έχει και φιλοσοφικές ανησυχίες, αφού, όταν δεν παλεύει με τα παλαμάρια, διαβάζει Αξελό και Καστοριάδη.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διαψεύδουν πως το βασιλικό μωρό είναι μπάσταρδο και πως ο πατέρας του είναι Έλληνας.

Όπως ανέφερε ο γιατρός της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μείνει έγκυος από Έλληνα playboy, οπότε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει ελληνικό αίμα και αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε ελληνικό αίμα στις φλέβες του βασιλικού μωρού.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σε 30 χρόνια που θα ανοίξουν τα αρχεία του Φόρειν Όφις, αν και μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και το βασιλικό μωρό να έρθουν νωρίτερα στην Ελλάδα και να αναζητήσουν τους πατεράδες τους στο «Πάμε Πακέτο».

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.