Έλληνας ο πατέρας του βασιλικού μωρού!

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “Independent Guardian” που υποστηρίζει πως ο πατέρας του βασιλικού μωρού είναι Έλληνας. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι βασιλικές ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έδειξαν πως έχει ελληνικό DNA και στις φλέβες του ρέει ελληνικό αίμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Κέιτ Μίντλετον έμεινε έγκυος τον περασμένο Οκτώβριο, όταν το ζευγάρι βρισκόταν για διακοπές με γιοτ στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πατέρας του παιδιού πρέπει να είναι ο μούτσος του γιοτ, ένας νταβραντισμένος και δασύτριχος νεαρός Έλληνας, ο οποίος έχει και φιλοσοφικές ανησυχίες, αφού, όταν δεν παλεύει με τα παλαμάρια, διαβάζει Αξελό και Καστοριάδη.

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διαψεύδουν πως το βασιλικό μωρό είναι μπάσταρδο και πως ο πατέρας του είναι Έλληνας.

Όπως ανέφερε ο γιατρός της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μείνει έγκυος από Έλληνα playboy, οπότε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει ελληνικό αίμα και αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε ελληνικό αίμα στις φλέβες του βασιλικού μωρού.

Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σε 30 χρόνια που θα ανοίξουν τα αρχεία του Φόρειν Όφις, αν και μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και το βασιλικό μωρό να έρθουν νωρίτερα στην Ελλάδα και να αναζητήσουν τους πατεράδες τους στο “Πάμε Πακέτο”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.