Ευχαριστώ

Αν και φέτος έχω ξεσκιστεί στα ταξίδια και στα μπάνια -έχω ήδη περάσει τα 60-, αν και το έχω εγκαταλείψει κάπως το μπλογκ μου για να ξεκουραστώ από την ξεκούραση του χειμώνα που ήταν πολύ κουραστική, αν και η επικαιρότητα στην Ελλάδα είναι βαρετή αυτήν την εποχή, διαπιστώνω πως τα στατιστικά για τον μήνα Ιούνιο ήταν εξαιρετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που -ό,τι και να γράψω ή να μην γράψω- το μπλογκ μου παραμένει το πρώτο ατομικό σάιτ ή μπλογκ στην Ελλάδα. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό αλλά είναι πάρα πολύ ωραίο.

Ευχαριστώ τους φίλους αναγνώστες που μου δίνουν την δυνατότητα να ζω στην Ελλάδα του 2013 χωρίς αφεντικό. Αξία ανεκτίμητη.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους φίλους αναγνώστες και τις οικογένειές τους που με φιλοξένησαν το περσινό καλοκαίρι στα σπίτια τους -αν και δεν γνωριζόμασταν προσωπικά-, σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας, και μου έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσω ανθρώπους και τόπους που, αλλιώς, δεν θα μπορούσα να γνωρίσω.

Ευχαριστώ και τους φίλους αναγνώστες που με έχουν προσκαλέσει αυτό το καλοκαίρι και θα τους επισκεφτώ. Η “περιοδεία” μου στην Ελλάδα, αν όλα πάνε καλά, θα ολοκληρωθεί τον Νοέμβριο.

Να ευχαριστήσω και τους 4 φίλους αναγνώστες από το εξωτερικό που με φιλοξένησαν στα σπίτια τους και μου έδωσαν την ευκαιρία να επισκεφτώ όμορφες χώρες και να γνωρίσω όμορφους ανθρώπους.

Είναι μεγάλη τιμή όλα αυτά για εμένα, ένα φτωχό παιδί που γεννήθηκε σε ένα πολυβολείο στην Κοκκινιά και γνώρισε από τα πρώτα του βήματα την σκληρότητα και την απανθρωπιά αυτού του μάταιου κόσμου.

Και φυσικά, πάντα πιστεύω πως στη ζωή δεν μετράει ούτε η δόξα, ούτε το χρήμα. Μετράνε μόνο οι άνθρωποι που γνώρισες.

Ευχαριστώ.

(Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να διευκρινίσω πως, όταν γράφω “φίλοι αναγνώστες” αναφέρομαι στους αναγνώστες -και είναι πολλοί, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος- που μπορεί και να διαβάζουν τα κείμενά μου καθημερινά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Όχι στους “περαστικούς”. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.