Κάτω το κρατικό μονοπώλιο της νόμιμης βίας!

Επίθεση δέχτηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Αττικό Νοσοκομείο. Διαδηλωτές έσπρωξαν τον Άδωνι Γεωργιάδη και του πέταξαν καφέ, ενώ κάποιοι ήθελαν να τον βάλουν στο χειρουργείο και κάποιοι άλλοι να του κάνουν κολονοσκόπηση.

Το λάθος του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν ότι δεν έκανε αιφνιδιαστική νυχτερινή έφοδο στο Αττικό Νοσοκομείο -όπως έκανε πρόσφατα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς»-, αλλά έκανε επίσημη πρωινή επίσκεψη που είχε ανακοινωθεί από τα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα ο Άδωνις να διαπιστώσει πως δεν είναι και πολύ δημοφιλής έξω από τα στούντιο του Mega και του ΣΚΑΪ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης καταδίκασε την βία σε βάρος του αν και δεν καταδικάζει την βία από όπου κι αν προέρχεται, αφού την κακοποίηση των συλληφθέντων στην Κοζάνη την είχε χαρακτηρίσει “νόμιμη κρατική βία”.

Είναι λάθος να είναι μόνο κρατική η νόμιμη βία, αφού αυτό είναι αντίθετο στο μοντέλο της ελεύθερης αγοράς.

Είναι κομουνιστικό να έχει το κράτος την αποκλειστικότητα στην νόμιμη βία.

Δεν μπορεί το κράτος να έχει το μονοπώλιο της νόμιμης βίας γιατί η Ελλάδα δεν θα έχει ποτέ ανάπτυξη και πρωτογενές πλεόνασμα.

Πρέπει να λειτουργήσουν και για την νόμιμη βία οι νόμοι της προσφοράς και της ζήτησης.

Πρέπει να αφήσουμε τη νόμιμη βία ελεύθερη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.