Μετανάστες μοιράζουν τρόφιμα μόνο σε χρυσαυγίτες

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει στην Χρυσή Αυγή να προχωρήσει στην διανομή τροφίμων μόνο για Έλληνες, ενώ με απόφαση του Αττικάρχη απαγορεύονται οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις σήμερα -από τις 12 έως τα μεσάνυχτα στην ευρύτερη περιοχή της πλατείας Αττικής.

Η Χρυσή Αυγή, με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει την απόφαση του Αττικάρχη και δηλώνει πως η διανομή τροφίμων και ρούχων μόνο για Έλληνες θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της, στο Σταθμό Λαρίσης.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση της Ένωσης Μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα να πραγματοποιήσει συσσίτιο μόνο για χρυσαυγίτες.

Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Μεταναστών, αύριο στο Σύνταγμα, Αφρικανοί μετανάστες θα μοιράσουν τρόφιμα και ρούχα μόνο σε χρυσαυγίτες.

(Ωραία σκηνή για ταινία θα ήταν αυτή η ιδέα: Μαύροι μετανάστες να μοιράζουν φαγητό σε ναζιστές. Του Φελίνι θα του άρεσε πολύ. Θα την έκανε εντελώς καρναβαλική.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.