Ο Άδωνις κάνει πόλεμο

Νυχτερινή έφοδο στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Γεώργιος Γεννηματάς” έκανε ο νέος υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Την έφοδο ανέφερε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης στο λογαριασμό του στο Τwitter, αφού αυτός ήταν και ο λόγος που την έκανε: για να το γράψει στο Twitter.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως το προσωπικό του νοσοκομείου μάχεται σκληρά.

Ο Άδωνις όλα σαν μάχη τα βλέπει -ακόμα και τα κλύσματα-, αλλά έχω την εντύπωση πως, αν ποτέ βρεθεί στο πεδίο της μάχης, οι τσιρίδες του θα ακουστούν στη Σελήνη.

Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε να χαρακτηρίσει την επίσκεψή του στο νοσοκομείο “έφοδο”. Πάλι καλά που δεν την χαρακτήρισε και αποστολή αυτοκτονίας.

Είναι αυτές οι γελοιότητες με τις “ξαφνικές” επισκέψεις σε νοσοκομεία που έκαναν οι υπουργοί Υγείας του ΠΑΣΟΚ την δεκαετία του ’80 -μαζί με σαράντα κάμερες- , και έδωσαν υλικό για άπειρα επιθεωρησιακά νούμερα.

Πάντως, προσπαθώ να φανταστώ την έκφραση των ασθενών που έχουν τον πόνο τους και τους σκάει μέσα στα άγρια μεσάνυχτα ο Άδωνις.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Άδωνις Γεωργιάδης σκοπεύει το επόμενο διάστημα να μεταμφιέζεται και να επισκέπτεται τα νοσοκομεία ως ασθενής, για να διαπιστώσει αν οι νοσοκόμες βάζουν σωστά τους καθετήρες, ενώ σκοπεύει να πουλήσει και μερικά βιβλία.

Οι γιατροί έχουν πληροφορηθεί πως σκοπεύει να τους επισκεφθεί μεταμφιεσμένος ο Άδωνις Γεωργιάδης και τον περιμένουν, για να τον βαλσαμώσουν, να τον βάλουν σε μια γυάλα και να τον κοιτάνε.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.