Ο Σόιμπλε θέλει να παντρέψει τον Ρέμο

Τα χλευαστικά σχόλια του Αντώνη Ρέμου για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, απειλούν να τινάξουν στον αέρα το success story του Αντώνη Σαμαρά, ενώ υπάρχει ο κίνδυνος η Γερμανία να μην δώσει έγκριση για να εκταμιευτεί η δόση.

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι οργισμένος με τον Αντώνη Ρέμο για τα σχόλια κατά του Σόιμπλε και της Μέρκελ στο Nammos της Μυκόνου, ενώ επικοινώνησε με τον Νότη Σφακιανάκη, τον Πλούταρχο και την Πάολα και τους ζήτησε να μην κάνουν δηλώσεις για την Μέρκελ μέχρι να εκταμιευτεί η δόση.

Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες βλέπουν κάποιους από τους τραγουδιστές που αποθέωναν επί τόσα χρόνια να ανοίγουν τα στόματά τους και να πετάνε σκατά αλλά δεν τους περνάει από το μυαλό πως οι ίδιοι είναι χειρότεροι από τα είδωλά τους.

Με μια γενναία κίνηση, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έδωσε τόπο στην οργή και δήλωσε πως ο Αντώνης Ρέμος έκανε χιούμορ και δεν τον παρεξηγεί.

Ο κ. Σόιμπλε δήλωσε ακόμα πως θέλει να παντρέψει τον Αντώνη Ρέμο.

Μάλιστα, ο κ. Σόιμπλε τόνισε πως, για να εκταμιευτεί η επόμενη δόση, θα πρέπει πρώτα να παντρευτεί ο Αντώνης Ρέμος.

Σύμφωνα με πηγές από το Eurogroup, ένας από τους όρους του επόμενου Μνημονίου θα είναι ο γάμος του Αντώνη Ρέμου, με κουμπάρο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Επειδή ο κ. Σόιμπλε δυσκολεύεται στις μετακινήσεις με το αναπηρικό καρότσι, υπάρχει η σκέψη ο γάμος του Αντώνη Ρέμου να γίνει στην Ολλανδία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.