Σοκ! Φοροδιαφυγή σε τουριστικές περιοχές!

Μετά από ελέγχους που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ σε εστιατόρια, μπαρ, κέντρα διασκέδασης και άλλες επιχειρήσεις στο διάστημα από 16 έως και 22 Ιουλίου, διαπιστώθηκε πως, σε κάποιες τουριστικές περιοχές, η φοροδιαφυγή φτάνει το 100%. Αν μπορούσε, θα το ξεπερνούσε κιόλας.

Αφήνω κατά μέρος το ποιος ελέγχει τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ που κάνουν τους ελέγχους, και χαιρετίζω τους καταστηματάρχες που δεν κόβουν αποδείξεις.

Η αγορά πρέπει να είναι ελεύθερη. Ούτε αποδείξεις, ούτε άδειες, ούτε έλεγχοι.

Ο καθένας να ανοίγει ό,τι μαγαζί θέλει, να πουλάει ό,τι γουστάρει, να μην κόβει αποδείξεις και να μην τον ελέγχει κανείς.

Κι όποιος πελάτης θέλει, να φεύγει χωρίς να πληρώσει· εγώ το κάνω σε κάθε ευκαιρία.

Αυτή είναι η πραγματική ελεύθερη αγορά, και όχι η σημερινή που έχει άπειρους νόμους του κράτους αλλά κάποιοι επιμένουν να την αποκαλούν “ελεύθερη αγορά”.

Να ξεχάσουν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Στουρνάρας το κομουνιστικό τους παρελθόν και να αφήσουν την αγορά ελεύθερη. Αν τους αγαπάει, θα γυρίσει πίσω.

Εν τω μεταξύ, έγραφα, μόλις πριν από δυο ημέρες, πως στις τουριστικές περιοχές δεν κόβει κανείς αποδείξεις.

Δεν περίμενα το ΣΔΟΕ να μου το πει, το διαπίστωσα με τα ίδια μου τα μάτια. Έχω κάνει ρεπορτάζ σε 18 νησιά μέχρι σήμερα και θα κάνω και στα υπόλοιπα. Γιατί, εγώ εδώ, κάνω ρεπορτάζ. Και δεν φοβάμαι ούτε τον ήλιο, ούτε την θάλασσα, ούτε το αντηλιακό, ούτε τα κοκτέιλ σαμπάνιας. Σημασία έχει να γίνει το ρεπορτάζ.

Συγχαρητήρια στους καταστηματάρχες που δεν κόβουν αποδείξεις και δεν πληρώνουν φόρους, αποδεικνύοντας πως είναι άξιοι διάδοχοι των ηρωικών προγόνων μας που ήταν Κλέφτες.

Βέβαια, οι πρόγονοί μας ήταν και Αρματωλοί αλλά και σε αυτόν τον τομέα τα πάμε πάρα πολύ καλά.

Υπάρχουν εκατομμύρια άρματα στα σπίτια των Ελλήνων αλλά, απλώς, δεν τα χρησιμοποιούν ακόμα.

Αυτό που δεν σκέφτηκαν ντόπιοι και ξένοι κυβερνοσκατάδες είναι πως, όταν βλέπεις στην κυβέρνηση και σε όλα τα καίρια πόστα τους κλέφτες και τους απατεώνες που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία, δεν σε πείθουν ιδιαίτερα, για να αποκτήσεις φορολογική συνείδηση.

Ο δρόμος για την δημιουργία ελληνικού κράτους -και όχι μιας μπανανίας με μαφιόζους της κακιάς ώρας- περνάει αναγκαστικά από την Δικαιοσύνη.

Και μετά το έγκλημα της χρεοκοπίας της χώρας, η Δικαιοσύνη δεν ξεκινάει από τον ταβερνιάρη στην Γαύδο.

Κάποτε θα το καταλάβουν όλοι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.