Ευχαριστώ, ευχαριστώ!

Είναι κάπως περίεργο να ταξιδεύεις και να γράφεις. Τον περασμένο μήνα, τον Ιούλιο, τα στατιστικά του μπλογκ ήταν εξαιρετικά, αν και τις περισσότερες φορές δεν ήξερα τι έγραφα, αφού τα πιο πολλά κείμενα τα έγραψα τα ξημερώματα, μετά από νυχτερινά μπάνια, ψαρέματα και κρασοκατανύξεις.

Είμαι ενθουσιασμένος που το μπλογκ μου συνεχίζει είναι το πρώτο σε επισκεψιμότητα ατομικό σάιτ ή μπλογκ στην Ελλάδα, ό,τι και να γράφω, όπου και να βρίσκομαι, ό,τι και να κάνω.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φίλους αναγνώστες που μου δίνουν το “οξυγόνο” να ζω στην χρεοκοπημένη και διεφθαρμένη Ελλάδα του 2013, χωρίς να έχω ανάγκη κανέναν. Είμαι βαθιά ευγνώμων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και 5.684 αναγνώστες, για τον λόγο που ξέρουν οι ίδιοι. Δεν μπορώ να γράψω τα αρχικά από 5.684 ονόματα, αν και θα έπρεπε. Ευχαριστώ πολύ.

(Το επόμενο διάστημα σκέφτομαι να κάνω κάποιες αλλαγές στο μπλογκ. Μόλις τελειώσει το καλοκαίρι. Δηλαδή, λίγο πριν τα Χριστούγεννα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.