Ο τράγος που έγινε σταρ

Χαμός έχει γίνει με τον τράγο μου. Μετά από τα ποστ (εδώ και εδώ) για την απόφασή μου να επενδύσω σε έναν τράγο που θα γκαστρώνει τις γίδες αντί μιας τυπικής αμοιβής 30 ευρώ, οι παραγγελίες για κουτούπωμα πέφτουν βροχή. Ήδη, με τις προκαταβολές έχω αγοράσει ακόμα δυο τράγους, γιατί ο πρώτος τράγος απεδείχθη ακατάλληλος.

Σκέφτομαι μάλιστα να μην περιμένω να μου φέρουν τις γίδες στους τράγους μου, αλλά να φορτώνω τους τράγους μου σε ένα φορτηγάκι και να τους πηγαίνω στις γίδες. Ερχόμαστε και στο χώρο σας. Κουτούπωμα delivery.

Μπήκα δυναμικά στο χώρο των επενδύσεων. Σκέφτομαι να κάνω και franchise.

(Το ποστ είναι αφιερωμένο σε όσους υποστηρίζουν πως σήμερα στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ευκαιρίες για επενδύσεις. Υπάρχουν. Πρέπει, όμως, να διαθέτεις τόλμη, θράσος και ελληνική εφευρετικότητα. Εγώ τα διαθέτω.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.