Πλήγμα στον πολιτισμό

Μετά από επιχείρηση του ΣΔΟΕ σε νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος, διαπιστώθηκε πλήθος παραβάσεων και μπήκε λουκέτο για 48 ώρες. Το λουκέτο για τις παραβάσεις στο σκυλάδικο προκάλεσε ενθουσιασμό στα καθεστωτικά τηλεοπτικά ΜΜΕ που λειτουργούν χωρίς άδεια.Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν φλομώσει επί δεκαετίες με Κιάμους τον κόσμο από το πρωί ως το βράδυ αλλά αισθάνθηκαν χαρά και δικαίωση που μπήκε λουκέτο για 48 ώρες στο σκυλάδικο.

Το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο της Χαλκιδικής πυροδότησε νέα κόντρα ανάμεσα στους μοναχούς της Μονής Εσφιγμένου, αφού οι μοναχοί της παλιάς αδελφότητας είναι θαυμαστές του Πάνου Κιάμου και οι μοναχοί της νέας αδελφότητας ακούνε μόνο Νατάσσα Μποφίλιου, αλλά, ευτυχώς, τα επεισόδια δεν πήραν μεγάλη έκταση γιατί επενέβησαν οι μοναχοί της Μονής Κωλομπαράδων.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως το λουκέτο στο νυχτερινό κέντρο ήταν μια προσωπική απόφαση του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Αντώνης Σαμαράς πιστεύει πως οι εικόνες με τελειωμένους συκυλάδες να αποθεώνονται από λούμπεν νεαρούς -που τους ραίνουν με λουλούδια- βλάπτουν την εικόνα της χώρας και το success story που είναι στα ντουζένια του.

Παράλληλα, εμφανίστηκε μια νέα επαναστατική οργάνωση, οι “Πυρήνες του Έντεχνου”, που, με προκήρυξή τους, καλούν τους πολίτες να κάνουν συνέχεια ψευδείς καταγγελίες, ώστε να μπει λουκέτο στα σκυλάδικα και οι Έλληνες να ακούν μόνο Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, στην χώρα χρειάζεται μια πνευματική δικτατορία, γιατί οι Έλληνες έχουν πολύ μεγάλη ιδέα για τους εαυτούς τους αλλά τα μουσικά τους ινδάλματα είναι κάτι πιθηκαράδες στους οποίους πρέπει να γίνει ευθανασία.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.