Σκυλάδες οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ

Σάλο έχει προκαλέσει στους κύκλους του υπουργείου Οικονομικών η αποκάλυψη πως οι άνδρες και οι γυναίκες του ΣΔΟΕ που κάνουν ελέγχους σε νυχτερινά κέντρα ζητούν αυτόγραφα από τους τραγουδιστές και δεν τολμούν να κλείσουν τα κέντρα επειδή θαυμάζουν τα χρυσά λαρύγγια.Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως μια από τις υπαλλήλους του ΣΔΟΕ που έκανε έλεγχο σε κέντρο που τραγουδούσε ο Αντώνης Ρέμος μπήκε στο καμαρίνι του τραγουδιστή, έσκισε τα ρούχα της, έβγαλε το σουτιέν της και του ζητούσε να υπογράψει στο στήθος της.

Το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, αφού και οι αστυνομικοί είναι θαυμαστές των σκυλάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ, υπάρχουν φωτογραφίες αστυνομικών να χορεύουν ζεϊμπέκικο στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Πάνος Κιάμος, ενώ οι υπάλληλοι του ΣΔΟΕ έχουν πέσει στα γόνατα και τους βαράνε παλαμάκια.

Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με τους σκυλάδες υπαλλήλους του ΣΔΟΕ -που αντί να κάνουν τη δουλειά τους- πετάνε λουλούδια στους τραγουδιστές- , το υπουργείο Οικονομικών αναζητεί υπαλλήλους που να ακούν ροκ, έντεχνο ή κλασική μουσική.

Και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης αναζητεί ροκάδες αστυνομικούς -για να βάζουν λουκέτο στα σκυλάδικα που δεν κόβουν αποδείξεις-, αλλά, επειδή όλοι οι αστυνομικοί είναι σκυλάδες, ο υπουργός σκέφτεται σοβαρά να προσλάβει κουφούς.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.