Επίθεση της Ελλάδας στη Συρία

Έξαλλος είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την απόφαση του Μπαράκ Ομπάμα να περιμένει την έγκριση του Κογκρέσου, για να ξεκινήσει η στρατιωτική επίθεση στη Συρία. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως ο Ομπάμα και ο Κάμερον είναι κότες και πως είναι έτοιμος να αναλάβει δράση.Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal -που αναδημοσιεύεται από τους New York Times, τον Guardian και το Spiegel-, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως η Ελλάδα θα επιτεθεί στη Συρία.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδωσε εντολή στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο να του παραδώσουν την ηγεσία για να επιτεθεί στη Συρία.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δήλωσε πως, αφού οι ΗΠΑ, η Βρετανία και η Γαλλία δεν έχουν τα κότσια να επιτεθούν στην Συρία, η Ελλάδα θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα επιτεθεί μόνη της στη Συρία.

Η επίθεση της Ελλάδας στη Συρία αναμένεται να ξεκινήσει από ώρα σε ώρα, αφού τα αεροσκάφη μας είναι σε ετοιμότητα και τα πλοία μας πλέουν κοντά στα παράλια της Συρίας.

Της ελληνικής στρατιωτικής επίθεσης στη Συρία θα ηγηθεί ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Με ζουρλομανδύα.

Ο Θεός της Ελλάδας είναι μαζί μας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.