Κάντε λουκέτα, όχι πόλεμο

Η τρόικα απέρριψε το σχέδιο της κυβέρνησης για την εξυγίανση των τριών αμυντικών βιομηχανιών -ΕΛΒΟ, ΛΑΡΚΟ και ΕΑΣ- και ζητά να κλείσουν άμεσα και να απολυθούν όλοι οι εργαζόμενοι χωρίς αποζημιώσεις. Η τρόικα απαιτεί όποιος εργαζόμενος ζητήσει αποζημίωση να σταλεί στη Σιβηρία.Αίσθηση προκάλεσε πως η τρόικα απέρριψε το κυβερνητικό σχέδιο μέσω email, αφού το σωστό θα ήταν να το βάλει στο Facebook για να δούμε πόσα like θα κάνει.

Στο email, η Τρόικα αναφέρει πως η Ελλάδα δεν χρειάζεται αμυντική βιομηχανία, γιατί οι Έλληνες είναι χέστηδες και δεν πρόκειται να πολεμήσουν ποτέ για τίποτα.

Όπως σημειώνει η Τρόικα, οι Έλληνες είναι με κατεβασμένα τα παντελόνια τρία χρόνια τώρα και δεν αντιδρούν, οπότε τι να την κάνουν την αμυντική βιομηχανία;

Μάλιστα, η Τρόικα αναφέρει πως, μετά το λουκέτο στην ελληνική αμυντική βιομηχανία, θα πρέπει να μπει λουκέτο και στον Ελληνικό Στρατό που δεν έχει καμία χρησιμότητα.

Η Τρόικα δεν έχει και άδικο, αφού, αν οι Έλληνες είναι σε αφασία και παρακολουθούν απαθείς τον καθημερινό τους εξευτελισμό, δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείς πως ο στρατός της χώρας πρέπει να είναι εντελώς για τα μπάζα.

Ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το λουκέτο στην αμυντική βιομηχανία της χώρας, αφού η Παναγιά είναι στο πλευρό μας και θα αποκρούσει τους εχθρούς της Ελλάδας με ζίου ζίτσου.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.