Το πρώτο μου τατουάζ (Inkey2tattoo)


Αυτό το καλοκαίρι, βάρεσα το πρώτο μου τατουάζ. Το τατουάζ το έκανα στην Τρίπολη. Όχι της Λιβύης, της Ελλάδας. Μου το έκανε ο Ηλίας Πανταλέων που έχει το Inkey2tattoo. Ο Ηλίας μαζί με τη Λένα εγκατέλειψαν την Αθήνα, εγκαταστάθηκαν στην Πελοπόννησο και εργάζονται στην Τρίπολη. Γιατί, όμως, έκανα εγώ τατουάζ;

Όταν το μπλογκ μου άρχισε να γίνεται γνωστό, άρχισα να παίρνω κάτι περίεργα μέιλ.

Διάφορες άγνωστες σε εμένα κυρίες μου έγραφαν πόσο χάρηκαν που συναντηθήκαμε το καλοκαίρι στην Ικαρία, στη Σαμοθράκη, στην Αμοργό κλπ. Με ρωτούσαν μάλιστα πότε θα συναντηθούμε ξανά.

Υπάρχει μια λεπτομέρεια: Εγώ, εκείνα τα καλοκαίρια, δεν είχα πάει ούτε στην Ικαρία, ούτε στη Σαμοθράκη, ούτε στην Αμοργό.

Είναι προφανές πως κάποιος –ή κάποιοι- έλεγαν πως είναι ο πιτσιρίκος, οπότε, επειδή εγώ δεν είμαι γνωστός, αφού δεν είμαι πρόσωπο της τηλεόρασης ή των περιοδικών, κάποιες το πίστευαν.

Στην πορεία, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο περίπλοκα.

Πρόπερσι, έλαβα ένα μέιλ από μια κυρία που με κατηγορούσε πως της πούλησα έρωτα στην Σκιάθο και εξαφανίστηκα.

Εννοείται πως εγώ δεν είχα πάει στην Σκιάθο.

Λίγο μετά, έλαβα ένα μέιλ από μια άλλη κυρία που μου έστειλε γυμνές φωτογραφίες της –ολόγυμνες- και με ρωτούσε αν την πεθύμησα.

Είχε πολύ όμορφο πρόσωπο και πολύ όμορφο σώμα. Το πρόσωπό της δεν μου θύμιζε τίποτα. Το περίεργο είναι πως δεν μου θύμιζε τίποτα ούτε το στήθος της. Γιατί το πρόσωπο μπορεί να το ξεχάσω, το στήθος αποκλείεται.

Και κώλο δεν ξεχνάω με τίποτα αλλά αυτό δεν μπορώ να το γράψω γιατί θα με πουν σεξιστή. Αχ, μου ξέφυγε!

Μετά από μερικά ανάλογα μέιλ –με πολλές αισθησιακές φωτογραφίες- κατέληξα στο συμπέρασμα πως κάποιοι λένε πως είναι ο πιτσιρίκος, για να κρεβατώσουν κάποια κορασίδα.

Και η κορασίδα μάλλον κρεβατώνεται.

Δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι αλλά ελπίζω να με έβγαλαν ασπροπρόσωπο στο κρεβάτι και να μη με έκαναν ρόμπα. Για ένα κούτελο ζούμε.

Προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις και να μπορώ να αποδείξω ανά πάσα στιγμή πως είμαι ο original πιτσιρίκος, αποφάσισα να κάνω ένα τατουάζ.

Πήγα λοιπόν στην Τρίπολη, πήγα στο Inkey2tattoo, βρήκα τον Ηλία -που είναι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που εμπιστεύομαι να μου κάνει τατουάζ- και του ζήτησα να μου βαρέσει το μωρό με το σφυρί.

Ο Ηλίας –που είναι μάστορας- μου χτύπησε το τατουάζ, κι έτσι τώρα έχω στο σώμα μου τατουάζ που αποδεικνύει πως είμαι ο πιτσιρίκος.

Δεν λέω σε ποιο σημείο του σώματός μου έχω κάνει το τατουάζ –γιατί μπορεί να το κάνουν κι άλλοι- αλλά μπορώ να σας πω πως, όταν κινούμαι, το μωρό χτυπάει το σφυρί και το σφυρί ανεβοκατεβαίνει.

Είναι μια μαγκιά που έκανε ο Ηλίας, για να μην μπορεί να γίνει πλαστοπροσωπία.

Αφού ευχαριστήσω τον Ηλία και τη Λένα για το υπέροχο τατουάζ, σας ενημερώνω –αν και είναι και οι δυο σεμνοί άνθρωποι και δεν θα θέλουν- πως αυτή είναι η σελίδα του Inkey2tattoo στο Facebook.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.