Υπέροχα

Αν και ο Αύγουστος είναι παραδοσιακά ο μήνας με την χαμηλότερη αναγνωσιμότητα -λόγω διακοπών-, ο φετινός Αύγουστος ήταν σούπερ από κάθε άποψη. Θέλω να ευχαριστήσω τους καλούς αναγνώστες που μου δίνουν την πολύ μεγάλη χαρά το μπλογκ μου να είναι το πρώτο ατομικό μπλογκ ή σάιτ στην Ελλάδα.

Αυτό που διαπίστωσα αυτό το καλοκαίρι είναι πως μπορώ να γράφω στο μπλογκ, να γράφω και άλλα πράγματα εκτός μπλογκ, να φυτεύω ντομάτες, να μαζεύω ροδάκινα, να μαγειρεύω, να διαβάζω, να βλέπω και να χαίρομαι τους ανθρώπους που αγαπάω, να πηγαίνω στη θάλασσα, να ταξιδεύω από νησί σε νησί, και πως αυτά -και πολλά άλλα- μπορώ να τα κάνω όλα μαζί.

Κρίμα που δεν υπήρχε το διαδίκτυο, όταν ήμουν έφηβος. Θα είχα γλιτώσει πολλή ταλαιπωρία.

Ήταν -και συνεχίζει να είναι- ένα υπέροχο καλοκαίρι, οπότε μια πολύ ταπεινή συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω σε όσους νέους ανθρώπους γράφουν και επιθυμούν να είναι ανεξάρτητοι -και να μην παγιδευτούν σε ατελείωτες ώρες κακοπληρωμένης και επισφαλούς εργασίας- είναι να δραστηριοποιηθούν στο διαδίκτυο.

Ευχαριστώ και πάλι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.