Οικονομική κρίση ή πολιτική απάτη;

Δεν είναι η φοροδιαφυγή, οι κομπίνες και τα λαμόγια, οι λωποδύτες του κόσμου. Ούτε τα ρουσφέτια. ΟΧΙ. Είναι μόνον οι χείμαρροι του πολιτικού χρήματος και η διαφθορά των ψηφοφόρων και διαλεχτών προνομιούχων με λαίμαργη υπεξαίρεση του δημόσιου χρήματος.

Από τα καύσιμα, τις συχνότητες, την διάλυση της αγοράς με πολυεθνικούς δεινόσαυρους της “ελεύθερης αγοράς” – που εξαφάνισαν τσαγκάρηδες, γιατρούς, μπακάληδες, εμπόρους και μηχανικούς – τα χρηματικά παράγωγα, το λαθρεμπόριο, την λαθρομετανάστευση αλλά και αυτό το ίδιο το έγκλημα.

Και μόνον η εξέλιξη της Αστυνομίας σε “σώματα ασφαλείας”, με το ντύσιμο, την εξάρτηση και τον οπλισμό που τρομάζουν και την πιο γενναία κοινωνία, ξεμπροστιάζει την ατιμία των Αρχών και την νομοθέτηση της απάτης και του εγκλήματος από τους ίδιους τους Θεσμούς.

Οι πολιτικοί γίνανε κάποτε δεινόσαυροι αλλά καταντήσανε σαύρες των δεινοσαύρων της “αγοράς”.

Infamisme. Δεν είναι φασισμός. Είναι ινφαμισμός. Ο φασισμός επισύρει την κοινωνική Νέμεση. Ο ινφαμισμός την ξεπερνά με… εκλογές.

χαιρετισμούς,

Δ.Ρ. 10/10/2013

(Αγαπητέ φίλε, είναι φασισμός. Δηλαδή, καπιταλισμός. Αλλά δεν κάνει να το λέμε αυτό. Να είστε καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.