Οι άνδρες καίνε πιο πολύ

Αίσθηση έχει προκαλέσει νέα έρευνα που αποδεικνύει πως οι άνδρες καίνε περισσότερες θερμίδες στο σεξ από τις γυναίκες. Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα γιατί έγινε έρευνα γι’ αυτό το θέμα, αφού ήταν σίγουρο πως οι άνδρες το ιδρώνουν πιο πολύ το στρώμα από τις γυναίκες που είναι τεμπέλες.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι άνδρες καίνε περισσότερες θερμίδες στο σεξ από τις γυναίκες αλλά λιγότερες σε σχέση με το τζόκινγκ, οπότε, αμέσως μετά το φιστίκωμα, πρέπει το ζευγάρι να τρέξει και πέντε-έξι χιλιόμετρα, για να έχει καλή φυσική κατάσταση.

Οι επιστήμονες συνιστούν στα ζευγάρια να τρέχουν πριν από το σεξ, γιατί μετά μπορεί να βαρεθούν και να κόψουν κάναν υπνάκο.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η έρευνα για τους Έλληνες, αφού, όπως δείχνουν οι μετρήσεις, ο Έλληνας άνδρας μετά το σεξ τρώει μισό ταψί γεμιστά και τρία κομμάτια γαλακτομπούρεκο, πίνει δυο καφεδάκια με πέντε κουταλιές ζάχαρη και καπνίζει ένα πακέτο τσιγάρα, με αποτέλεσμα να είναι τρία κιλά πιο παχύς από πριν αποφασίσει να κουτουπώσει την Ελληνίδα που είναι αραχνομούνα και ανοίγει τα σκέλια της, περιμένοντας τον Έλληνα άνδρα να πέσει πάνω της και να παλεύει με το πράμα της κάνα δίωρο, για να χάσει κι αυτή μερικές θερμίδες και να πέσει λίγο η κωλάρα.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αν η γυναίκα φτάσει σε οργασμό, καίει περισσότερες θερμίδες, ενώ κάποιες γυναίκες εκκρίνουν υγρά που μπορούν να φτάσουν σε μεγάλες ποσότητες, οπότε καλό είναι να προσεγγίζετε το αιδοίο με προσοχή, μάσκα και αναπνευστήρα, για να μην πνιγείτε από το τσουνάμι και σταματήσετε να καίτε θερμίδες.

Οι επιστήμονες προβληματίζονται επί πολλά χρόνια για το κατά πόσο το σεξ μπορεί να θεωρηθεί ως εναλλακτική σωματική άσκηση.

Αν το σεξ θεωρηθεί σωματική άσκηση, θα μπορείτε κάθε φορά που ξενογαμάτε να λέτε στη σύντροφό σας πως κάνατε γυμναστική, ενώ, αν η κόρη σας γίνει πουτάνα, θα μπορείτε να λέτε στους γνωστούς πως είναι αθλήτρια και ετοιμάζεται εντατικά για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.