Το μυστικό του Μητσοτάκη

Τα 95 χρόνια έκλεισε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και αποκάλυψε το μυστικό της μακροζωίας του, εκτός, βέβαια, από την απαράμιλλη αναισθησία του. Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το μυστικό του είναι η συχνή εναλλαγή ερωτικών συντρόφων και το γεγονός ότι, μετά την ερωτική πράξη, τους πίνει το αίμα.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως φιστικώνει καθημερινά 4 έφηβες σκλάβες παρθένες νοσοκόμες, ενώ στη συνέχεια τους βγάζει τα συκώτια και τα τρώει ωμά.

Βέβαια, μάλλον δεν πρέπει να έχουν και πολύ ωραία γεύση τα συκώτια των έφηβων σκλάβων παρθένων νοσοκόμων, γιατί ο Μητσοτάκης έχει πάντα μια έκφραση σαν κάποιος μόλις να την αμόλησε μέσα στα μούτρα του.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ακόμα πως γυμνάστηκε πολύ στη ζωή του αλλά μάλλον λέει ψέματα γιατί, αν είχε γυμναστεί, οι πλάτες του δεν θα ήταν τόσο στενές, με αποτέλεσμα το κεφάλι του να θυμίζει μπάζερ σε τηλεπαιχνίδι.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε ακόμα πως έκοψε το τσιγάρο πριν από 60 χρόνια -μάλλον το τσιγάρο έκοψε τον Μητσοτάκη-, αλλά θα το ξαναρχίσει σύντομα στην κόλαση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.