Χρυσή Ακτή

Υπάρχει η Χρυσή Αυγή αλλά υπάρχει και η Χρυσή Ακτή. Τίγκα η Ελλάδα στις χρυσές ακτές, στις παραλίες με την χρυσή άμμο. Την χρυσή άμμο που την μαζεύουν πολλοί εργολάβοι από τις παραλίες, για να την χρησιμοποιήσουν στις οικοδομές. Και ξεσκίζουν τις παραλίες και το περιβάλλον. Αλλά εμένα το θέμα μου τώρα είναι αυτή η άμμος που βλέπετε στη φωτογραφία.

Πάνω σε αυτή την άμμο, λίγα λεπτά πριν τραβήξω τη φωτογραφία, καθόταν ο πιο όμορφος κώλος που είδα αυτό το καλοκαίρι.

Περίμενα καρτερικά να αποχωρήσει, και, στη συνέχεια, με κατάνυξη και ιερό δέος, κατευθύνθηκα στο σημείο, έκλινα ευλαβικά το γόνυ, και μάζεψα λίγη άμμο.

Μόλις επιστρέψω στην Αθήνα, θα βάλω την ιερή άμμο σε βαζάκια και θα την μοιράσω στους φίλους μου. Για να τους φέρνει υγεία, χαρά και ευτυχία.

(Με αυτό το ποστ, κλείνω τις καλοκαιρινές μου διακοπές και κηρύττω την έναρξη των φθινοπωρινών και χειμερινών μου διακοπών.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.