Καραβάνι αλληλεγγύης και ενημέρωσης κατά της εξόρυξης χρυσού στη Χαλκιδική

Από τις 23 έως τις 25 Νοεμβρίου κάτοικοι της Χαλκιδικής ξεκινάνε ταξίδι ενημέρωσης και αλληλεγγύης. Με πρώτη στάση την Κατερίνη και στη συνέχεια Λάρισα, Βόλο, Λαμία, Αθήνα, ερχόμαστε σε επαφή και αλληλεπίδραση με συνανθρώπους μας, που αντιλαμβάνονται το μέγεθος της επικείμενης καταστροφής και συζητάμε ανοιχτά για τη φύση αυτού του αγώνα, όπως και για τη σύνδεσή του με άλλους αγώνες ενάντια στην λεηλασία που ζούμε.

Πιτσιρίκο ,καλησπέρα #skouries on the road. Και ραντεβού στο Σύνταγμα. Θα το δημοσιεύσεις, φαντάζομαι, δε λέω τίποτε άλλο.

(Καλή επιτυχία στο καραβάνι. Ευχαριστώ όλους τους καλούς φίλους που μου έστειλαν μέιλ ή μήνυμα για το καραβάνι. Δεν τα ανεβάζω όλα, το μήνυμα πέρασε. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.