Μάτια μου η Ελλάδα την πάει την καμινάδα

«Δακτύλιο» στα τζάκια σχεδιάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, για να περιοριστεί η ατμοσφαιρική ρύπανση στην Αττική και άλλα μεγάλα αστικά κέντρα. Το μέτρο θα εφαρμόζεται στην καρδιά του χειμώνα, αφού δεν έχει νόημα να εφαρμοστεί στην καρδιά του καλοκαιριού που σκάει ο τζίτζικας.Σύμφωνα με γραφικές πληροφορίες, οι παραβάτες θα εντοπίζονται από την καμινάδα και ειδικά συνεργεία θα βουλώνουν την καμινάδα, ώστε οι καπνοί να μην μπορούν να βγουν από το σπίτι και οι παραβάτες να πεθαίνουν από τις αναθυμιάσεις ή να καίγονται ζωντανοί.

Τα πτώματα των παραβατών θα κρεμιούνται από την καμινάδα για παραδειγματισμό.

Σε όσους παραβάτες καταφέρουν να επιζήσουν, η κυβέρνηση θα τους κόβει το δωρεάν Wi-Fi.

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν πως ο Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει να συνδέσει το δωρεάν Wi-Fi με τα τζάκια και τις ξυλόσομπες, ώστε, σε ένα χρόνο από σήμερα, οι Έλληνες να μπορούν να ζεσταίνονται από το laptop.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.