Βίαιος ο Νικόλας

Ιδιαίτερη αίσθηση στη χώρα μας –αλλά και αντιδράσεις από την Διεθνή Αμνηστία που ζητάει άμεση διενέργεια έρευνας- έχει προκαλέσει η αποκάλυψη του περιοδικού Hot Doc για τις δηλώσεις του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας που προτρέπει τους αστυνομικούς να προβούν σε βίαιες ενέργειες κατά των μεταναστών στην Ελλάδα.

Ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Νίκος Παπαγιαννόπουλος, παρουσιάζεται σε ηχητικό ντοκουμέντο να λέει πως «πρέπει να τους κάνουμε τον βίο αβίωτο».

Θα διαφωνήσω κάθετα με όσους κατακρίνουν τον κ. Νίκο Παπαγιαννόπουλο για την προτροπή του στους αστυνομικούς να ασκήσουν βία κατά των μεταναστών.

Είναι πολύ θετικό ότι ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας προτρέπει στη βία κατά των μεταναστών.

Από την στιγμή που κοτζάμ αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας αρνείται να καταδικάσει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται –πηγαίνοντας κόντρα στην κυβέρνηση και τα καθεστωτικά ΜΜΕ-, δεν αποκλείεται σύντομα να μας καλέσει να πάρουμε και τα όπλα, για να κάνουμε επανάσταση.

(Νικόλα, Νικόλα, γάμησέ τα όλα!)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.