Γιατί ματαιώθηκε το ταξίδι Σαμαρά στο Αζερμπαϊτζάν

Αίσθηση, αλλά και έντονο προβληματισμό, έχει προκαλέσει στη χώρα μας η ματαίωση του ταξιδιού του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, με την δικαιολογία κάποιας βλάβης στο κυβερνητικό αεροσκάφος.

Στο Αζερμπαϊτζάν, ο Αντώνης Σαμαράς θα συμμετείχε στην εκδήλωση υπογραφής της έναρξης του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, ενώ, στη συνέχεια, ο Αντώνης Σαμαράς θα ήταν μέλος της επιτροπής που θα επιλέξει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει το Αζερμπαϊτζάν στον επόμενο διαγωνισμό της Γιουροβίζιον.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, το κυβερνητικό αεροσκάφος δεν παρουσίασε βλάβη αλλά έμεινε από καύσιμα και δεν υπήρχαν χρήματα για να γεμίσουν πάλι τις δεξαμενές καυσίμων.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη προσφέρθηκε να βάλει καύσιμα στο κυβερνητικό αεροσκάφος –ώστε να ταξιδέψει ο Αντώνης Σαμαράς στο Μπακού και να δοξάσει την Ελλάδα για μια ακόμα φορά-, ενώ πρόθυμος να βάλει καύσιμα ήταν και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος υποστήριξε πως ήταν η σειρά του να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην πατρίδα, αφού ο κ. Βαρδινογιάννης είχε πληρώσει τα καύσιμα των τανκς και των μαχητικών αεροσκαφών για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Τελικά, για να μην τσακωθούν οι δυο εθνικοί ευεργέτες –για το ποιος θα βάλει τα καύσιμα-, ο Αντώνης Σαμαράς ματαίωσε το ταξίδι του.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.