Η Εκκλησία της Αγάπης

Ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ έστειλε επιστολή στον Ευάγγελο Βενιζέλο και χαρακτηρίζει ύβρη προς τον Θεό το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια. Είναι προφανές πως ο κ. Σεραφείμ δεν εγκρίνει την παρά φύσιν σχέση του κ. Βενιζέλου με τον κ. Σαμαρά.

Εντυπωσιάζει το μίσος της Εκκλησίας της Ελλάδας -που υποτίθεται πως είναι εκκλησία της αγάπης- κατά των ομοφυλόφιλων, αν σκεφτείς μάλιστα πως πολλοί παπάδες και μοναχοί είναι ομοφυλόφιλοι.

Σε κάθε περίπτωση, όταν ο κ. Σεραφείμ αναφέρει στην επιστολή του στον Βενιζέλο ότι για το σύνολο των Άγιων Πατέρων «η ομοφυλοφιλία είναι σιχαμερό και ακάθαρτο αμάρτημα», θα έπρεπε να σκεφτεί πως ο Βενιζέλος είναι ένας σιχαμερός και ακάθαρτος αμαρτωλός που -επειδή δεν υπάρχει Θεός- δεν θα λιώσει στην κόλαση αλλά στη φυλακή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.