Μια βραδιά με τον Σπύρο Γραμμένο

Καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης του Θεανθρώπου θα μας πλημμυρίσει με ελπίδα, αισιοδοξία και χρέη, αποφασίσαμε να διασκεδάσουμε και πήγαμε χτες στο Tiki bar, για να απολαύσουμε τον εκλεκτό καλλιτέχνη Σπύρο Γραμμένο και το μπαλέτο του.

Στη φωτογραφία, ο Σπύρος Γραμμένος τραγουδάει μαζί με τον Έλβις Πρίσλεϊ και κάτι Χαβανέζες. Ο Έλβις δεν φαίνεται καλά στην φωτογραφία αλλά φαίνεται ο Σπύρος, οπότε δεν πειράζει. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις τον Σπύρο Γραμμένο σε μικρό χώρο -και όχι στα αχανή στάδια στα οποία τραγουδάει συνήθως-, γιατί στον μικρό χώρο ο καλλιτέχνης νιώθει την ανάσα του κοινού -και την βρομερή του αναπνοή- και τα δίνει όλα, με αποτέλεσμα μετά να πέφτει ξερός.

Αγαπητέ αναγνώστη που διαβάζεις αυτό το κείμενο κάπου στο 2156, θέλω να σου πω πως μπορεί να μην με έχεις ακουστά αλλά ήμουν φίλος του θρύλου της παγκόσμιας μουσικής Σπύρου Γραμμένου. Οπότε, καταλαβαίνεις πως ήμουν κι εγώ κάποιος.

(Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, ο Σπύρος Γραμμένος στον Σταυρό του Νότου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.