Πορτοκάλια

Ενώ κάποιοι αναλύουν τι είπε ο Άδωνις, τα πορτοκάλια κρέμονται από τα δέντρα. Ενώ κάποιοι ξεσκίζονται στις αναλύσεις για την Κεντροαριστερά, κάποιοι μαζεύουν τα πορτοκάλια. Ενώ η σαχλαμάρα συνεχίζει να κυριαρχεί στην χώρα, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι που εργάζονται. Στον πρωτογενή τομέα.

Σήμερα μαζεύω πορτοκάλια. Το γεγονός ότι έχω το πιο δημοφιλές ατομικό σάιτ και μπλογκ στην Ελλάδα δεν με εμποδίζει να μαζέψω πορτοκάλια. Ούτε ελιές. Ούτε να φυτεύω ντομάτες και κολοκύθια, και να σκάβω για πατάτες. Όλα γίνονται.

Δεν είναι καταπληκτικό ότι διάφοροι αποτυχημένοι πολιτικοί και κάποιοι ξοφλημένοι “πνευματικοί άνθρωποι” θέλουν να φτιάξουν την Ελιά της Κεντροαριστεράς αλλά δεν έχουν μαζέψει στη ζωή τους ούτε μια ελιά;

Θα έγραφα κι άλλα αλλά το διάλειμμα τελείωσε και πρέπει να επιστρέψω στην δουλειά. Πρέπει να προπονηθώ γερά για τo μάζεμα των πορτοκαλιών στο Άργος. Βρήκα δουλειά με καλό μεροκάματο. Οι αναλύσεις είναι για τους αργόσχολους. Και τους κρατικοδίαιτους.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.